Το νέο single της Χριστίνας Σάλτη κυκλοφορεί.

Η Χριστίνα Σάλτη φέρνει στο σήμερα το «Παράλληλη Αγάπη», τραγουδώντας ξανά μία από τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του 1990.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Χριστίνα Σάλτη ερμηνεύει το δυνατό ζεϊμπέκικο και μαγεύει.

Το «Παράλληλη Αγάπη» κυκλοφόρησε το 1999 από την Άντζυ Σαμίου και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα διαχρονικά και πολυαγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Τη μουσική του τραγουδιού είχε γράψει ο Κώστας Μηλιωτάκης και τους στίχους τους είχε δώσει η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη.

«Παράλληλη αγάπη / Στη συνείδηση μου αγκάθι, στην καρδιά φτερά / Προτού να σε γνωρίσω / Δε χρειάστηκε να ζήσω ούτε μια φορά / Παράλληλη αγάπη / Σ’ ένα δρόμο όλο λάθη με παρέσυρες / Και τις κατηγορίες / Όσες είχα αμαρτίες τις απέσυρες»

Η νέα εκτέλεση του «Παράλληλη Αγάπη» έχει ήδη γοητεύσει το κοινό μέσα από τους λογαριασμούς της Χριστίνας Σάλτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύντομα, το τραγούδι αναμένεται να μεταφερθεί και στις οθόνες μας μέσα από ένα νέο music video.

Η Χρίστινα Σάλτη επιστρέφει δισκογραφικά με το «Παράλληλη Αγάπη» λίγους μετά την κυκλοφορία του «Σάββατο», ένα τραγούδι – έκπληξη που χαρακτηριζόταν από διαφορετικό μουσικό ύφος σε σχέση με τα προηγούμενα singles της.

Το «Παράλληλη Αγάπη» από τη Χριστίνα Σάλτη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ