Η 16χρονη Εύα Παπαδάκη υποδύεται στη σειρά «Σασμός» την Καλλιόπη σε μικρή ηλικία.

Με την ταλαντούχα Εύα Παπαδάκη και το «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» συνεχίζονται τα τραγούδια «Τα Τεριζίτικα του Σασμού», που συνθέτει ο Νίκος Τερζής και ντύνουν σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός».

Αν και μόλις 16 ετών, η Εύα Παπαδάκη έχει ήδη στο ενεργητικό της σπουδές υποκριτικής στο Εθνικό Θέατρο και συμμετοχές σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και τραγούδια με την εξαιρετική χροιά της.

Η εμφάνισή της στον «Σασμό», όπου υποδύεται την Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) σε μικρή ηλικία, συνοδεύτηκε από το τραγούδι «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα», το οποίο μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό.

Διαφήμιση

Όπως και όλα τα τραγούδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, το single «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» έχει τις υπογραφές του Νίκου Τερζή στη μουσική και του Γιάννη Κότσιρα στους στίχους.

Το τραγούδι «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο ιδιαίτερης αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Φραγκίσκος Κουλούρας.

«Τα Τεριζίτικα του Σασμού», με τα οποία επενδύονται διάφορες σκηνές της σειράς «Σασμός» του Alpha, είναι τραγούδια που συνδυάζουν την παραδοσιακή, τη βυζαντινή και την ambient μουσική.

Η αρχή έγινε με το «Πώς Να Σωπάσω Τον Καημό» που ερμηνεύει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ενώ, σταδιακά, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το άκρως επιτυχημένο soundtrack του «Σασμού».

Το τραγούδι «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» της Εύας Παπαδάκη, όπως και όλο το soundtrack της σειράς «Σασμός», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ