Η Amanda Tenfjord ζωντανά στην Αθήνα.

Η Amanda Tenfjord θα εμφανιστεί στο «Piraeus Club Academy» το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 σε μία βραδιά που προμηνύεται φανταστική.

Η 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια δεν ανακάλυψε ξαφνικά μία ημέρα τη μουσικότητά της. Υπήρχε πάντα μέσα της. Η Amand Tenfjord (Αμάντα Γεωργιάδη) τραγουδίστρια ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών. Έκτοτε ήταν σχεδόν βέβαιο ότι, με κάποιον τρόπο, η μουσική θα όριζε το μέλλον της.

Διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση με την οποία δημιουργεί εθιστικά pop κομμάτια και τη σεμνότητά της, με την οποία προσδίδει σε κάθε τραγούδι της μία βαθιά ανθρώπινη διάσταση.

Η Amand Tenfjord ισορροπεί με άνεση τη ζωή της ως φοιτήτρια ιατρικής και παράλληλα ως σταρ της indie pop σκηνή, ς ενώ από το 2018 που κυκλοφόρησε το πρώτο της EP, «First Impression», η μουσική της έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο.

Τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από μέσα ενημέρωσης όπως το The FADER και το NME, ενώ έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες του Spotify και του Apple Music.

Το single της «Troubled Water» συμπεριλήφθηκε στη σειρά «Spinning Out» του Netflix.

Η μαγευτική φωνή της και η δυναμική σκηνική παρουσία της, της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ, όπως το Reeperbahn, The Great Escape και Eurosonic, αλλά και σε αρκετές περιοδείες σε όλη τη Νορβηγία.

Τον Μάιο, η Amanda Tenfjord εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το υπέροχο τραγούδι «Die Together», πραγματοποιώντας μία καταπληκτική εμφάνιση που χάρισε στη χώρα μας την όγδοη θέση στη βαθμολογία, την καλύτερη θέση των τελευταίων 10 ετών.

Στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ο δίσκος της «In Hindsight» που θα περιλαμβάνει και το νέο single της «ΑΜΑΝ» σε συνεργασία με την Ελληνο-Αμερικανίδα Evangelia, το οποίο επιλέχθηκε για την πρώτη θέση της λίστας «New Music Friday Greece» στο Spotify.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος – Α’ Φάση: 15 ευρώ
Γενική Είσοδος – Β’ Φάση: 18 ευρώ
VIP (Θέσεις καθημένων στον εξώστη): 25 ευρώ
Τιμή Ταμείου (Γενική Είσοδος): 20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Viva
– Ηλεκτρονικά: viva.gr
– Τηλεφωνικά: 11876
– Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public
– Online: tickets.public.gr
– Kαταστήματα

ΠΗΓΗ