Η Amanda Tenfjord εκφράζει συναισθήματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.

Amanda Tenfjord, κατά κόσμον Αμάντα Γεωργιάδη, παρουσιάζει το δεύτερο single από το επερχόμενο πρώτο ολοκληρωμένο της με τίτλο «In Hindsight».

Μέσα από τo πρώτο άλμπουμ της, η Amanda Tenfjord αναβιώνει προσωπικές στιγμές και διηγείται την ιστορία μιας μακροχρόνιας σχέσης που έφτασε στο τέλος της, εκφράζοντας συναισθήματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.

Με το τραγούδι «I’ll Stay», μία ιδιαίτερα τρυφερή και συγκινητική μπαλάντα, η Amanda Tenfjord αναφέρεται στην αδυναμία μας να φύγουμε από καταστάσεις που μας πληγώνουν.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η ίδια Amanda Tenfjord μαζί με τους Bjørn Helge Gammelsæter και Bjarte dePresno Borthen.

Τον περασμένο μήνα η Amanda Tenfjord κυκλοφόρησε το τραγούδι «ΑΜΑΝ» σε συνεργασία με την ανερχόμενη pop star Evangelia, και συμμετείχε ως opening act στη μεγάλη συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η Amanda Tenfjord θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα την πρώτη συναυλία της ως solo act το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο «Piraeus Club Academy», στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ της.

Τον Μάιο, η Amanda Tenfjord εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Die Together» και κέρδισε την 8η θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μας στη διοργάνωση τα τελευταία δέκα έτη.

Το νέο άλμπουμ «In Hindsight» της Amanda Tenfjord θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 21 Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ