Η Barbara Argyrou προκαλεί «Ζάλη» με psychedelic ήχους.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Barbara Argyrou θα σας πάρει το μυαλό.

Η hot εκπρόσωπος της Gen Z επιστρέφει με το «Ζάλη», ένα εκκεντρικό pop τραγούδι με psychedelic ήχους.

Αυτήν την περίοδο η Barbara Argyrou μοιράζει τον χρόνο της σε Αθήνα, Λονδίνο και Βερολίνο, στο οποίο και ζει μόνιμα εδώ και λίγο καιρό, πραγματοποιώντας studio sessions με καταξιωμένους παραγωγούς της Ευρώπης.

Διαφήμιση

Πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της από τη Minos EMI, a Universal Music Company, το οποίο θα περιέχει ήδη γνωστά αλλά και νέα τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Ένα ακόμα προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ είναι και το «Ζάλη», το οποίο θα περιλαμβάνεται τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική εκδοχή του.

Το «Ζάλη» υπογράφουν ο Teo Pouzbouris και ο Ody Icon, ενώ την παραγωγή του single έχει επιμεληθεί ο Teo Pouzbouris.

Στο music video για το νέο τραγούδι της, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, η Barbara Argyrou απολαμβάνει με τους φίλους της ένα βραδινό home party – με την επόμενη ημέρα να είναι γεμάτη hangover και «Ζάλη».

Το «Ζάλη» ακολουθεί για την Barbara Argyrou την πρόσφατη συνεργασία της με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη, στο «Μελαγχολικά», ένα pop τραγούδι με disco πινελιές στον ήχο του.

Το νέο single «Ζάλη» της Barbara Argyrou κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ