Η δημιουργός των επιτυχιών παρουσιάζει το νέο προσωπικό τραγούδι της.

Η Daphne Lawrence αποτελεί τους τελευταίους μήνες ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, τόσο ως τραγουδίστρια όσο και ως δημιουργός.

Κάποια από τα μεγαλύτερα smash hits της χρονιάς όπως οι «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας φέρουν τη δική της υπογραφή σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο, ενώ στο παρελθόν η Daphne Lawrence έχει συνεργαστεί και με την Τάμτα στα τραγούδια «Hold On» και «On The Run».

Ο περισσότερος κόσμος ωστόσο γνώρισε την Daphne Lawrence μέσα από τη συμμετοχή της στο «Αίμα», την πρόσφατη επιτυχία της Άννας Βίσση, ενώ φέτος το καλοκαίρι την απολαύσαμε στο πλευρό της απόλυτης Ελληνίδας σταρ στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το ατακαδόρικο «Έφυγες» είναι το τελευταίο single της Daphne Lawrence που κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Το «Έφυγες» έχει μάλιστα εμφανιστεί και σε μερικές από τις δημοφιλέστερες editorial λίστες του Spotify για την Ελλάδα, όπως η «Greek Pop» και η «New Music Friday Greece».

Η μουσική και οι στίχοι του «Έφυγες» ανήκουν στην ίδια τον Daphne Lawrence και στον Γιώργο Καλογεράκο.

Το single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ