Το «Φήμες Λένε» κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες τον προηγούμενο μήνα.

H Demy παρουσιάζει με εικόνα το νέο single της και, για ακόμα μία φορά, «Φήμες Λένε» ότι κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο Petros Nikolintais, η Demy εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ, να βλέπει αυτά που οι «Φήμες Λένε», είτε στα χαρτιά είτε στο φλιτζάνι, αλλά να έχει ήδη πάρει την απόφασή της.

Το «Φήμες Λένε», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, είναι ένα μοντέρνο pop anthem που απογειώνει με τα φωνητικά της η Demy.

Η μουσική του single ανήκει στον DiGi και στον Andy Nicolas και οι στίχοι στον Andy Nicolas.

«Φήμες λένε ότι μετάνιωσες μου λένε / Πως ότι τα λάθη σου σε καίνε / Μα δεν έχει άλλα πίσω γυρίσματα / Και εδώ να ‘ρθεις ξανά / Μην σκεφτείς / Φήμες λένε / Ότι με σκέφτεσαι μου λένε / Και όπως πάντα οι άλλοι φταίνε / Που πήγαν στραβά τα δικά σου σχέδια / Μα έτσι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς / Φήμες λένε, φήμες λένε, φήμες λένε»

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Demy συνεργάστηκε με τον Thomas Sykes και τον Arpad στο αγγλόφωνο single «Eyes Talk», ενώ νωρίτερα φέτος ένωσε τις δυνάμεις της με τον JimBo στο «Apothimena». Επίσης ερμήνευσε με το «Μίλια Μακριά» το τραγούδι της καθημερινής σειράς «Τρία Μίλια» του Star.

Αυτή την περίοδο η Demy προετοιμάζεται για τις live εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα, λεπτομέρειες για τις οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το «Φήμες Λένε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ