Η Emmanouela επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

H Emmanouela επιστρέφει με ένα άκρως αισθησιακό και ρυθμικό single με τίτλο «Booty Call».

Η 19χρονη τραγουδίστρια, με τις εκατομμύρια προβολές που συγκεντρώνει μέσα από τα covers της στο TikTok, έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι έτοιμη να μας παρασύρει στον ρυθμό της.

Το «Booty Call» είναι ένα pop-dance τραγούδι, το οποίο θα γίνει το καλοκαιρινό μας κόλλημα.

Διαφήμιση

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Kristian Εφραιμίδης, ενώ στους στίχους συναντάμε την καταξιωμένη Σοφία Παπαβασιλείου.

«Το μυαλό μου γδύσε, άναψε με, σβήσε, / Μες στο πάθος σου να κρατηθώ / Μέσα σου για λίγο τις ντροπές αφήνω / Δωσ’ μου κι άλλο / Βooty Call»

Το «Booty Call» οπτικοποιήθηκε με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και το αποτέλεσμα είναι ένα music video άκρως αισθησιακό, δυναμικό, γεμάτο χορό και sexy εικόνες, όπου η Emmanouela εμφανίζεται όπως ποτέ άλλοτε.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο πάντα δημιουργικός Marcus G, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε έναν από τους ομορφότερους χώρους διασκέδασης στην Αθήνα, το «Shamone».

Η Emmanouela ξαναγεννιέται μέσα από αυτό το τραγούδι, δείχνοντας την άκρως pop πλευρά της και ο τίτλος της νέας pop princess της ανήκει, δικαιωματικά.

Το νέο τραγούδι της Emmanouela με τίτλο «Booty Call» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ