Νέο τραγούδι από την Evangelía.

Η Evangelía αναδύεται ως «Aphrodite» στο music video για το νέο τραγούδι της.

Αφού έβαλε «Fotiá» με το ντουέτο της με την Ελένη Φουρέιρα στο ομώνυμο τραγούδι, που έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο στην Ελλάδα και έχει φτάσει στο No. 2 του Διεθνούς Airplay Chart, η Evangelía μας ταξίδεψε στα πιο υπέροχα «Ónira».

Η Evangelía επιστρέφει τώρα με το νέο dance τραγούδι «Aphrodite, για το οποίο συνεργάστηκε για ακόμα μία φορά με τους παραγωγούς Stolar (Demi Lovato, Selena Gomez), Jordan Palmer (Carly Rae Japsen), Jbach (Jason Derulo) και τον υποψήφιο για Grammy δημιουργό Jesse St. John (Lizzo – «Truth Hurts»).

Το «Aphrodite» έρχεται να μας μαγέψει με τον χαρακτηριστικό ήχο της Evangelía, ο οποίος συνδυάζει τη σύγχρονη pop μουσική και παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία.

Η Evangelía θα σας κάνει αμέσως να χορέψετε στους ρυθμούς του «Aphrodite» και με το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της, στο οποίο ενώνει με μια μοντέρνα και ξεχωριστή εμφάνιση τη μοναδική αισθητική της και το ελληνικό στοιχεί.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, στο νησί της Κρήτης, όπου ζούσε η γιαγιά της αλλά και στο Νιού Τζέρσεϊ στην Αμερική, όπου ζούσαν οι γονείς της, η καρδιά της Evangelia είναι χωρισμένη μεταξύ δύο χωρών και δύο πολιτσμών. Μία ανισότητα που προσφέρει μία ελκυστική μίξη στη μουσική της.

Μετά την επιτυχία των τραγουδιών της «Páme Páme», «Fotiá» και «Ónira», είναι πλέον σίγουρο ότι η Evangelía ήρθε για να μείνει.

Προς το παρόν, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Evangelía κάνει τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου ξεχωριστά στο νυχτερινό κέντρο «Teatro», όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά.

ΠΗΓΗ