Η Evangelía κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της με ελληνικούς στίχους.

Η Evangelía παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του νέου τραγουδιού της «Ónira», μία μίξη μοντέρνων pop και παραδοσιακών ελληνικών στοιχείων.

Το «Ónira» διαδέχτηκε για την Evangelía το πλατινένιο ντουέτο της με την Ελένη Φουρέιρα στο «Fotiá», το οποίο έφτασε στο No. 2 του Διεθνούς Airplay Chart στη χώρα μας. Η Evangelía και η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους με μια μοναδική εμφάνιση στο MadWalk 2021.

Η Evangelía ένωσε ξανά τις δυνάμεις της με τον παραγωγό Stolar (Demi Lovato, Selena Gomez) και τον Alexis Troy (RIN, Sero, MHD) στη νέα κυκλοφορία της με τον ελληνικό τίτλο «Ónira».

Το νέο τραγούδι της συνδυάζει ηχητικά τα παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία μαζί με την pop μουσική του σήμερα, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της Evangelía.

Το «Ónira» αφηγείται την προσωπική εμπειρία της Evangelía με τον κόσμο της φαντασίας και τη δύναμη των ονείρων. Συγκεκριμένα, εξετάζει την έννοια του συνειδητού ονείρου και τον τρόπο με τον οποίο η φαντασία μας μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας, αλλά και αν όντως υπάρχουν όρια στη φαντασία μας.

Η αγγλόφωνη έκδοση του «Ónira» κυκλοφόρησε τον Μάιο και έχει ήδη σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές στο YouTube, ενώ στη πλατφόρμα του Spotify μετράει σχεδόν 200 χιλιάδες streams.

Σε έναν μουσικό πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από αμέτρητους ταλαντούχους μουσικούς, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Evangelía έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους μοναδικούς μοντέρνους pop ήχους της που συνδυάζονται με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, στο νησί της Κρήτης, όπου ζούσε η γιαγιά της αλλά και στο Νιού Τζέρσεϊ στην Αμερική, όπου ζούσαν οι γονείς της, η καρδιά της Evangelia είναι χωρισμένη μεταξύ δύο χωρών και δύο κουλτουρών. Μία ανισότητα που προσφέρει μία ελκυστική μίξη στη μουσική της.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία των τραγουδιών της «Páme Páme», «Fotiá» και «Diving», η Evangelía έχει εδραιώσει τη θέση της ως η νέας εκπρόσωπος της pop μουσικής στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ