Το νέο single της Foxy Lee συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη και καταπληκτικά φωνητικά.

Η Foxy Lee, μία νέα και ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με ξεχωριστή χροιά, παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μαύρη Ύλη», ένα μοντέρνο hit που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Φρέσκο και δυναμικό, με την ιδιαίτερη φωνή της Foxy Lee, το «Μαύρη Ύλη» είναι ένα τραγούδι που κάνει τη διαφορά, συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά είδη και καταπληκτικά φωνητικά.

Το «Μαύρη Ύλη» της Foxy Lee συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και urban αισθητικής music video, που γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θοδωρή Σελέκου.

Τη μουσική και τους στίχους του «Μαύρη Ύλη» έχουν υπογράψει η δημιουργική ομάδα των Arcade, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλές γνωστές επιτυχίες και η ίδια η Foxy Lee.

«Καρδιά από μαύρη ύλη, με το σκοτάδι φίλοι, γίνε θηλιά στα χείλη, γίνε κεραυνός… Καρδιά μου από άχτι, κάν’ τη φωτιά μου, κι αν είναι να ‘ρθει θα ‘ρθει, πριν να ‘ρθει το φως…»

Το τελευταίο έτος, η Foxy Lee έκανε τα πρώτα βήματά της στη δισκογραφία κυκλοφορώντας ανεξάρτητα τραγούδια όπως το «Vaptizomai», το «SKS», το «Consent» και το «Πάνω Απ’ Τα Αστέρια», ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τον DJ Silence και τον Dirty Harry στο «Te Quiero».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Foxy Lee συνεχίζει να γοητεύει το κοινό με τις live εμφανίσεις της δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή στο «Nox».

Το νέο single «Μαύρη Ύλη» της Foxy Lee κυκλοφορεί από την Arcade Music και την Panik Records.

ΠΗΓΗ