Η Joanne κάνει δικό της το «Tom’s Diner».

Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζει ένα μοναδικό remake του «Tom’s Diner».

Η εντυπωσιακή performer και μία εκ των κορυφαίων vocalist της νέας γενιάς μόλις κυκλοφόρησε το νέο αγγλόφωνο single της «Tom’s Diner», μια επανεκτέλεση της διεθνούς επιτυχίας της Suzanne Vega που κυκλοφόρησε το 1982 και θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά pop hits των τελευταίων δεκαετιών.

Το «Tom’s Diner» είναι η επόμενη διασκευή που κυκλοφορεί η Joanne μετά το crossover hit single «Twist In My Sobriety», το οποίο ανακηρύχθηκε ως ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια στα ελληνικά ραδιόφωνα τόσο για το 2021 όσο και για το 2022, σύμφωνα με την IFPI.

Το «Twist In My Sobriety», μία διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού της Tanita Tikaram από το 1988, ακούστηκε δυνατά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Πολωνία, η Σλοβενία, η Τσεχία και η Κροατία.

Παράλληλα, η συνεργασία της Joanne με την Έλενα Παπαρίζου και τη Marseaux στο πρόσφατο remake του «Κάτσε Καλά» εμφανίστηκε στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart φτασε στις πρώτες θέσεις του YouTube.

Την ολοκαίνουργια εκδοχή του «Tom’s Diner» με την ερμηνεία της Joanne επιμελήθηκαν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και οι ARCADE.

Το music video που κυκλοφορεί μαζί με το τραγούδι σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, και κάνει μία βουτιά σε μια εντελώς ονειρική ζωή ημέρα στη ζωή της Joanne.

Το «Tom’s Diner» της Joanne κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ