Η Joanne παρουσιάζει την αγγλόφωνη έκδοση του νέου γιορτινού τραγουδιού της «Βράδυ Χριστούγεννα».

Άρωμα Χριστουγέννων και στα αγγλικά από την Joanne.

Μετά την πρόσφατη συμμετοχή της στο mega hit «Κάτσε Καλά» της Έλενας Παπαρίζου μαζί με τη Marseaux, η Joanne χάρισε στο κοινό το πιο όμορφο δώρο για τις γιορτές: ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας μας τραγουδάει «Βράδυ Χριστούγεννα» γεμίζοντάς μας με χαρά και χαμόγελα.

Η Joanne μας μαγεύει παράλληλα μας μαγεύει ταυτόχρονα και με την αγγλική έκδοση του τραγουδιού, που που μόλις κυκλοφόρησε και έχει τον τίτλο «Magic».

Η μουσική και οι στίχοι του «Magic», όπως και στην περίπτωση του πρόσφατου single «Βράδυ Χριστούγεννα» της Joanne, ανήκουν στο δίδυμο των Pulse, οι οποίοι αποτελούνται από τον Teo Pouzbouris και τον Ody Icons.

Το «Magic» συνοδεύεται από ένα ονειρικό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με την Joanne να φέρνει στις οθόνες τη «μαγεία» των Χριστουγέννων με τη νεραϊδένια ομορφιά της.

Εν τω μεταξύ, η Joanne ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου αγγλόφωνου single της, ένα remake του πασίγνωστου τραγουδιού «Tom’s Diner» της Suzanne Vega που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Το «Magic» της Joanne, όπως και το «Βράδυ Χριστούγεννα», κυκλοφορούν σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ