Η Josephine θα μας κάνει «Μάγια» μέσα από τον αέρα του Ρυθμού 94.9.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου καλεσμένη του Ρυθμού 94.9 και της Ράνιας Κωστάκη σε μία μοναδική χειμωνιάτικη «Νύχτα στον Ρυθμό» είναι η πανέμορφη Josephine.

«Πες μου τι;» και άλλα αντίστοιχα… «ερωτήματα» θα μας απαντήσει η απολαυστική Josephine ως καλεσμένη στην «Νύχτα στον Ρυθμό» με οικοδέσποινα την Ράνια Κωστάκη.

Η pop τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά στη «Νύχτα στον Ρυθμό» έτοιμη να μας ξεσηκώσει με τις τεράστιες επιτυχίες της και τα εκρηκτικά τραγούδια της.

Η Josephine, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο «Your Face Sounds Familiar» αλλά και στο «Just The 2 Of Us», είναι έτοιμη να κατακτήσει και τις καρδιές των φανατικών της «Νύχτας στον Ρυθμό».

Το νέο single της Josephine με τίτλο «Pirkaya» απογειώνεται στα charts και «στη ζωή μας θα φέρει πανικό».

«Τα Λέμε» το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη της Josephine στην Ράνια Κωστάκη και στις 21:30 στο επίσημο κανάλι του Ρυθμού 94.9 στο YouTube, RythmosTube, για να ακούσουμε πολλά και ξεχωριστά τραγούδια.

Παράλληλα, η Josephine ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο τις εμφανίσεις της με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Club Vogue» της Θεσσαλονίκης, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους μετά την πρόσφατη παρουσία τους στη σκηνή του «Fantasia» στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ