Το νέο τραγούδι της Josephine κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα.

Η Josephine αναμένεται να μας χαρίσει άλλο ένα smash hit με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου».

Δυναμικό, γεμάτο με εκρηκτικούς μουσικούς συνδυασμούς και τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Josephine, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» θα ξεσηκώσει από το πρώτο άκουσμα.

Η Josephine προβλέπεται να συνεχίσει με το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» το προσωπικό σερί των επιτυχιών της που μετρούν δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube και εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαφήμιση

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» υπογράφουν στη μουσική και στους στίχους του ο Claydee, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Λεωνίδας Σώζος, ο Πάρις Κάλπος και η Josephine, μια ομάδα hitmakers που ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της για να εγγυηθεί το πιο εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Το νέο single της Josephine θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ολόκληρη την Ελλάδα από τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube και το music video που θα ντύσει με εικόνα το νέο τραγούδι της Josephine.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» ακολουθεί για την Josephine το single «Pirkaya» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

Παράλληλα, η Josephine συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Vogue Club» στη Θεσσαλονίκη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ