Η Daphne Lawrence κυκλοφορεί με «Σιγουριά» το νέο τραγούδι της.

Η Daphne Lawrence είναι το όνομα που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς.

Χάρη στη δημιουργικότητα και το όραμά της έχει καταφέρει να ελίσσεται μουσικά με ευκολία ανάμεσα στην pop, την R&B και τη λαϊκή μουσική σκηνή.

Η Daphne Lawrence είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τα κορυφαία hits «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο» της Αναστασίας, τα οποία έγραψε σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλογεράκο, αλλά είναι επίσης και αυτή η εντυπωσιακή φωνή στο rap flow του «Αίμα» της απόλυτης Ελληνίδας σταρ Άννας Βίσση.

Είναι το κορίτσι που συμμετείχε στη δημιουργία του «Hold On» της Τάμτα, αλλά και η τραγουδίστρια που έκανε τις γυναίκες κάθε ηλικίας να ταυτιστούν με τον στίχο «Έφυγες σαν αχάριστος που είσαι» από το τελευταίο τραγούδι της «Έφυγες».

Επίσης, η Daphne Lawrence είναι η γυναίκα που σας έκανε να αφεθείτε στο «Lust» και στο «Σάββατο Βράδυ» σε συνεργασία με τον Ripe  ή ακόμα και στο το cover του «Sari» που έχει μέχρι σήμερα πάνω από 6,8 εκατομμύρια views στο YouTube.

Το νέο δισκογραφικό βήμα της Daphne Lawrence έχει τον τίτλο «Σιγουριά» και είναι ένα ατμοσφαιρικό pop τραγούδι σε μουσική και στίχους της ίδιας και του Γιώργου Καλογεράκου, που συνοδεύεται από ένα iconic μουσικό βίντεο με την υπογραφή του Dimitris Preve.

Ένα είναι σίγουρο: η Daphne Lawrence είναι με απόλυτη «Σιγουριά» το next big thing της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Με αφορμή μάλιστα την κυκλοφορία του «Σιγουριά», η Daphne Lawrence εμφανίζεται στο εξώφυλλο του editorial playlist «Greek Pop» του Spotify.

Το νέο single της Daphne Lawrence κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ