Ο Θοδωρής Φέρρης και η Panik Platinum ανανεώνουν την υπόσχεσή τους να συνεχίσουν να χαρίζουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Η Panik Platinum και ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζουν μαζί στο δρόμο των επιτυχιών, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο και τον Θοδωρή Φέρρη έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ένας καλλιτέχνης με εντυπωσιακό ρεπερτόριο και live εμφανίσεις που γίνονται πάντα sold out, εντάχθηκε στην οικογένεια της Panik Entertainment Group το 2019.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε με ένα remake του hit «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια» και περιλαμβάνει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και αγαπήθηκαν από το κοινό, όπως τα «Κάψε», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Παρασκευή», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Χίλια Κομμάτια», «Στάσου Λίγο», «Άλλη Μια Εμπειρία» και το πιο πρόσφατο «Φταίω Και Εγώ».

Το «Φταίω Και Εγώ» είναι απόλυτα δυναμικό τραγούδι, γεμάτο έντονο συναίσθημα, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και ήδη ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube με το music video του.

Ο Θοδωρής Φέρρης πραγματοποίησε επίσης ξεχωριστές συμπράξεις, όπως το «Ένας Μεγάλος Έρωτας» με τον Νίνο Ξυπολιτά και το πρόσφατο «Όλα Στα Καταλογίζω» με την Καίτη Γαρμπή.

Η Panik Platinum και ο Θοδωρής Φέρρης ανανεώνουν τη συνεργασία τους και, ταυτόχρονα, ανανεώνουν την υπόσχεσή τους προς το κοινό να συνεχίσουν να χαρίζουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.



ΠΗΓΗ