«Η ώρα απαιτούσε από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε τις σκέψεις της για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να πραγματοποιήσουν κανονικά εμφανίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά το ανείπωτο πένθος από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Να σημειωθεί ότι πολλά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έμειναν κλειστά, τόσο την Παρασκευή 3 Μαρτίου όσο και το Σάββατο 4 Μαρτίου, λόγω του πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ωστόσο, μετά την τυπική λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους, υπήρξαν νυχτερινά κέντρα που λειτούργησαν κανονικά το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαρτίου, όπως το «Fever» στο οποίο εμφανίστηκε η Πάολα, χωρίς ωστόσο τον Γιάννη Πλούταρχο και το «ΥΤΟΝ the music show» με τον Νίκο Βέρτη.

Διαφήμιση

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία δεν διστάζει να μοιραστεί τη γνώμη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τοποθετεί σε φλέγοντα θέματα, έκανε μία ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter σχετικά με τα νυχτερινά κέντρα που λειτούργησαν μόλις λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση των τρένων και τον θάνατο 57 ανθρώπων.

«Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

«Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε και αυτό το Σαββατοκύριακο από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους», τόνισε η τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί ότι η Πάολα υπερασπίστηκε την απόφασή της να εμφανιστεί στο «Fever» το βράδυ του Σαββάτου δηλώνοντας ότι θα παραχωρήσει την αμοιβή της στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Αντίστοιχη δήλωσε έκανε και ο Νίκος Βέρτης μετά την εμφάνισή του στο «ΥΤΟΝ the music show».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν «στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους, όπως επίσης και στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια».

 



ΠΗΓΗ