Η ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους – Δείτε φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα τους

Οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον» με μία εντυπωσιακή και sold out πρεμιέρα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, δίνοντας το σύνθημα για το πιο συναρπαστικό live party στη φετινή νυχτερινή Αθήνα.

Ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing τα τελευταία χρόνια και έχουν διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, παρέσυραν το κοινό με τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες τους και μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια.

Οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν επίσης πρώτη φορά επί σκηνής το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Crayon», που κυκλοφόρησε από την Panik Records την ημέρα της πρεμιέρας τους στο «Έναστρον».

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις με shows που άφησαν εποχή, μάγεψε με τις διαχρονικές επιτυχίες των τριάντα ετών της καριέρας της και τις δυνατές ερμηνείες της.

Παράλληλα, κέντρισε τα βλέμματα του κοινού με την εντυπωσιακή και λαμπερή σκηνική παρουσία της.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η κοινή εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του «Έναστρον», μία σύμπραξη κορυφής με ανεπανάληπτα ντουέτα σε κομμάτια από ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και ξένες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει.

Τον δικό τους τόνο στο δυναμικό live party έβαλαν οι μοναδικοί KINGS και η εντυπωσιακή Τάνια Μπρεάζου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά δυνατά στον πανέμορφο χώρο του «Έναστρον», με τις Μελιsses και τη Δέσποινα Βανδή να κάνουν τα βράδια μας μαγικά, γεμάτα μουσική και αστείρευτη ενέργεια.

Το concept υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Νίκος Αργυρόπουλος

ΠΗΓΗ