Το «Και Όλα Αυτά Επειδή» υπογράφει ο δημιουργός της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ανατρεπτικός και πάντα πρωτοπόρος, ο Stan Αντιπαριώτης μας εκπλήσσει με ακόμα μία συνεργασία του.

Αυτή τη φορά, όχι μόνο συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της κορυφαίας ελληνικής σειράς μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» με τους αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές, αλλά ερμηνεύει και το τραγούδι της σειράς με τίτλο «Και Όλα Αυτά Επειδή».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, εκτός από τη σκηνοθεσία της σειράς, αναλαμβάνει και ρόλο δημιουργού και υπογράφει με απόλυτη επιτυχία τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «Και Όλα Αυτά Επειδή» ειδικά για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

Διαφήμιση

Πρόκειται για ένα καθαρά λαϊκό τραγούδι που κινείται σε χορευτικούς ρυθμούς και εντάσσεται με το δικό του τρόπο στη σειρά.

Ο τρίτος κύκλος 8 επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» έκανε πρεμιέρα στα κανάλια της Cosmote TV τον Φεβρουάριο.

Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο Cosmote Cinema 1HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ποιότητα στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV Plus.

Ο Stan Αντιπαριώτης κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 το τελευταίο του single «Λίγο», το οποίο είναι διαθέσιμο μέχρι σήμερα αποκλειστικά στις υπηρεσίες streaming, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Το «Και Όλα Αυτά Επειδή» του Stan Αντιπαριώτη για τη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και την Icon Music Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ