Το δισκογραφικό ντεμπούτο της Κατερίνας Λαζαρίδου.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου, η ανερχόμενη ταλαντούχα τραγουδίστρια που κατέκτησε τη νίκη στο τελευταίο «X Factor», κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι της.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Θέλω Να Ξέρω» αναδεικνύει τον μοναδικό χαρακτήρα της και την ξεχωριστή φωνή της.

Το «Θέλω Να Ξέρω» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το μοντέρνο ήχο και τη δυναμική ερμηνεία της Κατερίνας Λαζαρίδου.

Διαφήμιση

Η χροιά της, που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, μαγνητίζει και η ερμηνεία της Κατερίνας Λαζαρίδου μεταφέρει με ένταση το συναίσθημα του τραγουδιού, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου δεν περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία, αλλά αποκαλύπτει επίσης το εξαιρετικό δημιουργικό ταλέντο της.

Έχοντας γράψει τη μουσική και τους στίχους του «Θέλω Να Ξέρω» μαζί με τον Cenobite, αποδεικνύει ότι είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα με πολύπλευρη προσωπικότητα, προσθέτοντας ένα στοιχείο αυθεντικότητας στο τραγούδι.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου με τον έντονο συναισθηματικό τρόπο που τραγουδά το «Θέλω Να Ξέρω», καταφέρνει να αποτυπώσει την αλήθεια που τη διακρίνει.

Το «Θέλω Να Ξέρω» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video. Η σκηνοθεσία ανήκει στους ταλαντούχους Kiss The Frog (Yiannis Margetousakis & Thanos Liberopoulos), οι οποίοι δημιούργησαν μια οπτική αφήγηση που συνδυάζει τέχνη, αισθητική και συναίσθημα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου έχει αποδείξει με τη νίκη της στο «X Factor» ότι διαθέτει το ταλέντο και την επιμονή που απαιτούνται για να κερδίσει το κοινό και τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει και τον κόσμο της δισκογραφίας, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να διαμορφώνει τον μουσικό ήχο της.

Το «Θέλω Να Ξέρω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ