Νέο τραγούδι από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης και ο Δημήτρης Μπάσης δίνουν συνέχεια στο άκρως επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» με ένα ιδιαίτερο τραγούδι.

Το «Φιλάω Σταυρό» είναι ένα τραγούδι που ενώνει μουσικά τον Πόντο με την Κρήτη.

Όπως και όλα τα ξεχωριστά τραγούδια από τη σειρά «Σασμός» που έχουν αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει, τη μουσική του «Κερί Αναμμένο» υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους του ο Γιάννης Κότσιρας.

Διαφήμιση

Το «Φιλάω Σταυρό» συνοδεύει μία πολύ δυνατή και συναισθηματική στιγμή στον «Σασμό», δείχνοντας πως ο θάνατος είναι άχρονος και ο έρωτας μπορεί να γίνει τρόπος για να τον προσεγγίσουμε.

Συγκεκριμένα, το τραγούδι ακούγεται τη στιγμή που ο Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής), ο οποίος είναι ποντιακής καταγωγής, «συναντιέται» μέσω ενός ονείρου με τη νεκρή Κρητικοπούλα αγαπημένη του Ρέα και «ζωντανεύει» ο έρωτάς τους.

Το «Φιλάω Σταυρό» δίνει συνέχεια στον κύκλο τραγουδιών της φετινής σεζόν της σειράς «Σασμός».

Έχουν προηγηθεί ρρα τραγούδια «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Θαύματα» με τη Μελίνα Ασλανίδου, το «Θνητοί Θεοί» με τον Γιάννη Κότσιρα και το «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά.

Το «Φιλάω Σταυρό», όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ