Ο Κώστας Μακεδόνας καλωσορίζει στον χώρο της μουσικής τον Χρήστο Μπότση και ερμηνεύουν μαζί το «Καινούργιοι Άνθρωποι».

Ο Χρήστος Μπότσης και ο Κώστας Μακεδόνας γίνονται «Καινούργιοι Άνθρωποι».

Η ελπίδα πάντα έρχεται από το μέλλον. Οι καινούργιοι άνθρωποι, οι καινούργιες γενιές θα έρθουν για αυτά που επιθυμούν.

Αυτό είναι και το νόημα των στίχων του νέου τραγουδιού με τίτλο «Καινούργιοι Άνθρωποι» που αποτελεί προάγγελο του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Χρήστου Μπότση.

Διαφήμιση

Ο Κώστας Μακεδόνας καλωσορίζει στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού τον Χρήστο Μπότση και ερμηνεύουν μαζί το «Καινούργιοι Άνθρωποι».

«Κάποτε θα ‘ρθουν καινούργιοι άνθρωποι που να ‘ναι ατρόμητοι σ’ όσα επιθυμούν… Κάποτε θα ‘ρθούν γενιές καλύτερες αυτά που ήθελες να τα ονειρευτούν…»

Η μουσική του τραγουδιού «Καινούργιοι Άνθρωποι» είναι μία δημιουργία του Γιώργου Κυριάκου, ενώ τους στίχους έχει υπογράψει ο Νίκος Μωραΐτης. Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Νίκος Μερτζάνος.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio «Minus 2 Productions “ από τον Δημήτρη «Digi» Χωριανόπουλο, ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο), Έλενα Μπαχαριάδη (κιθάρες), Δημήτρης Χωριανόπουλος (τύμπανα).

Το video clip του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ευφάνταστα η Φαίδρα Νταϊόγλου, είναι γεμάτο συμβολισμούς και έντονες εναλλαγές.

Το νέο single «Kαινούργιοι Άνθρωποι» του Χρήστου Μπότση και του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ