O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής φορούν τα γιορτινά τους και την πιο λαμπερή διάθεσή τους.

Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα χαρίσουν τις πιο λαμπερές χριστουγεννιάτικες βραδιές στο Θέατρο Παλλάς από τις 19 Δεκεμβρίου και για περιορισμένες παραστάσεις.

Όπως και αν ονειρεύεστε τα Χριστούγεννα, στολισμένα σπίτια, φίλους και οικογένεια με τα πιο λαμπερά τους ρούχα, ένα τεράστιο δέντρο με εκατοντάδες λαμπάκια στην Times Square ή τη Βιέννη, ένα χιονισμένο χωριό, υπάρχουν δύο καλλιτέχνες που μπορούν να σας ταξιδέψουν ως εκεί.

O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή διάθεσή τους, σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με κοσμοαγάπητες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά.

Από τη μαγική τους συναυλία δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες ρης Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών.

Αφεθείτε στο στροβιλισμό ενός βαλς από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» ή τη «Σταχτοπούτα», τσουγκρίστε τα ποτήρια σας με το «Jingle Bells» και ξεφαντώστε με χιούμορ στο ρυθμό των τραγουδιών από τα μιούζικαλ που λατρεύει όλη η οικογένεια, όπως η «Mary Poppins» και το «The Lion King».

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ θα ερμηνεύσει όλες τις μεγαλειώδεις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζουν να γεμίζουν τον αέρα με χρυσόσκονη σε κάθε άκουσμά τους.

Αφεθείτε στις ξεχωριστές φωνές των δύο κοσμογυρισμένων ερμηνευτών που ξέρουν καλά πως το να μοιράζεσαι τη χαρά είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα των γιορτινών ημερών.

Μάριος Φραγκούλης – Γιώργος Περρής
Be Our Guest

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 3-5

Ημερομηνίες παραστάσεων

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 (sold out)
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 (sold out)
Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2023
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:30

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ