Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μία συναυλία με τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο και προχωρούν στο μέλλον.

Ελένη Τσαλιγοπούλου μας προσκαλεί σε μία «Λαϊκή βραδινή» στο Faliro Summer Theater τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, μία μεγάλη συναυλία γεμάτη σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί της, ένας καλλιτέχνης με σπάνιο ταλέντο στην ερμηνεία των λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών, ο Γιάννης Διονυσίου, ένας από τους πολλά υποσχόμενους δημιουργούς της νέας γενιάς, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, στη λαϊκή κιθάρα και στο τραγούδι.

Συμμετέχουν επίσης πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους.

Ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Σάκης Καρακώστας στο βιολί, ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την ποιότητα και το μεγάλο ταλέντο του.

Αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ο νέος δίσκος που ετοίμασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τραγούδια του πολύ αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, ένα όνειρο ετών για εκείνη, που επιτέλους πραγματοποιήθηκε.

Η προετοιμασία αυτού του δίσκου την ώθησε να εξερευνήσει ακόμα περισσότερο τους δρόμους του λαϊκού, του ρεμπέτικου αλλά και του σύγχρονου λαϊκότροπου τραγουδιού.

Και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται τώρα στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο και προχωρούν στο μέλλον, αλλά και με νεότερα τραγούδια που εντάσσονται στο κλίμα, μέσα από τη φρέσκια «ανάγνωση» και τις ερμηνείες μίας πληθωρικά ταλαντούχας ομάδας.

Μια μοναδική «Λαϊκή βραδινή» συναυλία στις 5 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εμπνευσμένους φίλους της να μας προσκαλούν να αφεθούμε στη ζεστασιά των πιο αγαπημένων τραγουδιών και να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Ελένη Τσαλιγοπούλου
Faliro Summer Theater
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr – artinfo.gr
Και στα ταμεία του θεάτρου καθημερινά 10:00 – 18:00

Πληροφορίες: 210 9213310

Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

ΠΗΓΗ