Μία «Βόλτα Στην Πόλη» με τη Νικόλ Σαραβάκου.

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Νικόλ Σαραβάκου έρχεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 21:00.

Η νεαρή Νικόλ Σαραβάκου μετράει ήδη πολλές sold out εμφανίσεις, και πολλές σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Δημήτρη Μπάση και άλλους καλλιτέχνες.

Σε μία δυναμική παράσταση όπου σμίγουν τα δυτικά της ακούσματα με το έντεχνο λαϊκό. Σε μία μαγική, μουσική «Βόλτα Στην Πόλη», γεμάτη εικόνες, συναισθήματα και τις προσωπικές της εξομολογήσεις.

Με όχημα το συναίσθημα και την ξεχωριστή της χροιά, η Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζει νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο της, που έχει γράψει η ίδια εξ ολοκλήρου, τις δικές της αστικές ιστορίες και τα δένει με τα τραγούδια που αγαπάει και διαλέγοντας από το δικό της ρεπερτόριο, αλλά και από τα ρεπερτόρια αγαπημένων τραγουδοποιών.

Δεν παραλείπει τραγούδια της μουσικής κληρονομιάς μας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Κώστα Λειβαδά αλλά και τον Φοίβο Δεληβοριά.

Παίζουν μαζί της οι μουσικοί: Βασίλης Θεοδωράκογλου (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μπουρνής (βιολί), Μάκης Αλεφραγκής (τύμπανα) και Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο).

Η Νικόλ Σαραβάκου κάνει μία «Βόλτα Στην Πόλη» από το Θέατρο Άλσος με μία παράσταση ψυχαγωγική με αρκετή συγκίνηση αλλά παραπάνω κέφι και χιούμορ.

Πληροφορίες

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4, Κυψέλη
Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210 8831487 & 210 8227471

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο του viva.gr, τα καταστήματα Public και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ