Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για μία συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο με όμορφα συναισθήματα και μοναδικές μελωδίες.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, ολοκληρώνει την καλοκαιρινή περιοδεία του επιστρέφοντας στην Αττική.

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση για να συνεχίσουμε όλοι με σθένος το καλοκαίρι μας.

Το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξιδεύει σε παλιά και νέα τραγούδια.

Από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι» μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα εκρηκτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Κομμένα Τα πρέπει».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν η υπέροχη «Σαϊτιά» και η μοναδική «Εκδρομή» μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια «Χορεύω», «Μην Αργείς» και «Κανένας Μόνος».

Μαζί του, μια σταθερή τα τελευταία χρόνια συνεργάτιδα και εξαιρετική τραγουδίστρια, η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή, η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημα των Vegas, ακολουθεί πλέον τη δική προσωπική της πορεία στον χώρο του τραγουδιού.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, αφού αυτή τη στιγμή βιώνει την πιο τρυφερή φάση στη ζωή της ως νέα μητέρα, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο single «Anoush» σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη και πιανίστα Guy Manoukian.

Αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε στη μουσική σκηνή πλάι στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τους συνοδεύουν πένβτε υπέροχοι συνεργάτες, φίλοι και μουσικοί: Σόλωνας Αποστολάκης (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Ιάσων Μαυρογεώργος (κιθάρες), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Ιάκωβος Αλεφραγκής (τύμπανα) και Κυριάκος Πέτρου (βιολί).

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 210 7234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Και στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00
(τηλ.: 210 4143310)

ΠΗΓΗ