Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Λευτέρης Πασσιάς σε ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στις γυναίκες που αγωνίζονται.

Το «Γυναίκα Γιορόνα» είναι το πρώτο τραγούδι του Λευτέρη Πασσιά από τον επικείμενο προσωπικό του δίσκο «Μικρές Στιγμές» που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Ο Λευτέρης Πασσιάς συμπράττει στο «Γυναίκα Γιορόνα» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, η ερμηνεία του οποίου είναι συγκλονιστική.

Είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στη Μασχά Αμινί, τη γυναίκα που σκότωσαν στο Ιράν γιατί ο άνεμος χάιδεψε τα ελεύθερα μαλλιά της. Και βγήκε να ταξιδέψει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Με την ευχή να θυμόμαστε και να θεραπεύουμε.

Διαφήμιση

«Τα παιδιά σου σκοτώνεις / Όσο ανασαίνεις σιωπή / Γυναίκα Γιορόνα της θλίψης / Έτσι ξεχνούν οι λαοί»

Ο Λευτέρης Πασσιάς αναφέρει στο σημείωμα που συνοδεύει την κυκλοφορία του «Γυναίκα Γιορόνα»: «Είναι άνθρωποι που στη ζωή τους καταφέρνουν και περνούν το μπόι του ανθρώπου. Γίνονται φωτεινές στιγμές! Γίνονται ιδέες!»

«Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο στο φως της Μασχά Αμινί, στον αγώνα των γυναικών στο Ιράν, στον αγώνα κάθε ανισότητας να αλλάξει αυτόν τον κόσμο…», συμπληρώνει.

Το τραγούδι «Γυναίκα Γιορόνα» συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό animation music video σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Κάργιου και σκίτσα, ζωγραφική και κολάζ της Τόνιας Καραπανταζή.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ