Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χάρισαν μία συναυλία με ενέργεια, συγκίνηση και χαρά.

Η συναυλία που έδωσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα στις 28 Ιουνίου ήταν μία βραδιά που θα θυμόμαστε όλοι για πολλά χρόνια.

Δύο θαυμάσιες φωνές, δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες πάνω στη σκηνή για δυόμιση ώρες σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, υπέροχη ενέργεια, συγκίνηση, χαρά και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη για το καλό τραγούδι.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δύο χαρισματικές κυρίες πάνω στη σκηνή και πάνω από 6.000 κόσμου από κάτω, μοιράστηκαν όλα όσα έπρεπε για να νιώσουν αυτό που ένιωσαν όλοι όσοι ήταν εκεί.

Διαφήμιση

Μοιράστηκαν συγκίνηση και χαρά, σεβασμό και αγάπη, ταλέντο και αλήθεια.

Δυο γυναίκες που ενώνουν τις δυνάμεις τους και το ταλέντο τους για να μας δώσουν αυτό που έχουμε ανάγκη σε μία συναυλία. Τη σωστή και πολύπλευρη διασκέδαση, τα πλούσια συναισθήματα, τη συγκίνηση αλλά και το πάθος τους, την ενέργεια τους και την εκτόνωσή μας.

Μετά τις επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζουν «Μαζί» και το καλοκαίρι με τραγούδια που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν αλλά και άλλα πρόσφατα που μπλέκονται με τον πιο εύστοχο τρόπο.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε με sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται με την ίδια επιτυχία.

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε τέσσερις μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και τη συνέχειά του.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ