Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το music video του «Αφιερωμένο».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται μαζί με τον κόρη του στο νέο video clip του.

Το τραγούδι «Αφιερωμένο» του Φίλιππου Πλιάτσικα στους τέσσερις μήνες από τότε που κυκλοφόρησε έχει ήδη αγκαλιαστεί σε όλες τις live εμφανίσεις του καλλιτέχνη.

Το «Αφιερωμένο» μόλις απέκτησε εικόνα με ένα λιτό, όπως και το ίδιο το τραγούδι, music video με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο και δίπλα του, για πρώτη φορά, την κόρη του Κωνσταντίνα.

Διαφήμιση

Το ίδιο το τραγούδι «Αφιερωμένο», όπως και ολόκληρο το άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα που αναμένεται το φθινόπωρο και θα φέρει τον ίδιο τίτλο, μιλάει για τα αστικά αδιέξοδα, για το άγνωστο που όλο τρέχουμε να φτάσουμε αλλά και τη φροντίδα των ανθρώπων που νοιάζονται και το κάνουν λιγότερο τρομακτικό, τις ματαιώσεις αλλά και την αγάπη που μαλακώνει τις πληγές.

«Κι αφιερώνω σε σένα που όλο τρέχεις στο άγνωστο / Κι ας απόμεινες μόνος σ’ ένα κόσμο παράφορο / Σε μια χαμένη ευτυχία που από φόβο προσπέρασες / και σ’ έναν έρωτα αέρα που ποτέ δεν ξεπέρασες»

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ενώ στα φωνητικά συμμετέχει η πάντα υπέροχη Νατάσσα Μποφίλιου.

Η σύλληψη και η διεύθυνση φωτογραφίας του music video ανήκει στον Διονύση Κούτση, ενώ η σκηνοθεσία και το μοντάζ έγινε από τον Πάτροκλο Σκαφίδα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφιερώνει το τραγούδι στη μνήμη του Νικόλα Φιλήτα, του Κύπριου τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλος του συγκροτήματος Prospectus, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Το single «Αφιερωμένο» του Φίλιππου Πλιάτσικα κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δείτε τους στίχους του «Αφιερωμένο» εδώ

ΠΗΓΗ