Η Μαντώ και η Τάνια Μπρεάζου σε ένα δυναμικό pop τραγούδι με disco επιρροές.

Η Μαντώ και η Τάνια Μπρεάζου μας λένε «Δε Θα Ξαναγαπήσω».

Με τις μοναδικές χροιές τους μας ταξιδεύουν σε ένα ακόμα single από το άλμπουμ «Βραδινές Διαδρομές», που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Μαντώ.

Το «Δε Θα Ξαναγαπήσω» είναι ένα δυναμικό pop track, με disco επιρροές, στο οποίο η Μαντώ, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική, συναντά πρώτη φορά την Τάνια Μπρεάζου, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς.

Η Μαντώ και η Τάνια Μπρεάζου παρουσίασαν το «Δε Θα Ξαναγαπήσω» και ζωντανά σε ένα από τα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Chart Show», μαγεύοντας το κοινό.

«Κι αν τα μάτια σου φως μου δεν θα τα ξαναδώ, τη φωτιά όλου του κόσμου στο ποτήρι θα πιω… Κι αν δεν μάθω να ζήσω μακριά σου καιρό, τη ζωή μου θα κλείσω σε ένα μαύρο ουρανό… Δε θα ξαναγαπήσω και πώς θα συνεχίσω…»

Το «Δε Θα Ξαναγαπήσω», το οποίο υπογράφουν στη μουσική η Μαντώ και ο Αντώνης Σκόκος και στους στίχους η Μαντώ, είναι το τέταρτο single από το άλμπουμ «Βραδινές Διαδρομές».

Το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και γοήτευσε αμέσως τους ακροατές, έχοντας αποσπάσει θετικές κριτικές και σχόλια.

Το «Δε Θα Ξαναγαπήσω» και το άλμπουμ «Βραδινές Διαδρομές» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ