Η νικήτρια του «The Voice Of Greece» κάνει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.

Η Μαρία Σακελλάρη, η νικήτρια του φετινού «The Voice Of Greece» από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το τραγούδι «Ώρες Σιωπής».

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Μαρία Σακελλάρη ξεκινά τη δισκογραφική καριέρα της με μία προσωπική διασκευή του θρυλικού τραγουδιού «Ώρες Σιωπής» του Διονύση Τσακνή και δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον.

Οι Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης των Δραμαμίνη ανέλαβαν την αποστολή να δώσουν το δικό τους μοναδικό ύφος στο τραγούδι μέσα από την ενορχήστρωση και την παραγωγή, δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα που αναδεικνύει τις δυνατότητες της Μαρίας Σακελλάρη.

Διαφήμιση

Το «Ώρες Σιωπής» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα ιδιαίτερο music video, το οποίο με ειδικά εφέ και εντυπωσιακές εικόνες, αφηγείται την πορεία από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση με κεντρικό πρόσωπο τη Μαρία Σακελλάρη.

Η ταλαντούχα νεαρή καλλιτέχνιδα έχει αποδείξει τη δύναμή της και την ικανότητά της να εκπλήσσει το κοινό με τις ερμηνείες της και τα τραγούδια που επιλέγει.

Με την εξαιρετική φωνή και την ξεχωριστή προσέγγισή της, η Μαρία Σακελλάρη κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα με πολλές προοπτικές και προσδοκίες για το μέλλον.

Η Μαρία Σακελλάρη, παράλληλα με τη νέα κυκλοφορία της, είναι ήδη αποφασισμένη να συνεχίσει την πορεία της στη δισκογραφία. Ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της και μας υπόσχεται ακόμα περισσότερη εξαιρετική μουσική.

Επιπλέον, η Μαρία Σακελλάρη συνοδεύει τον Πάνο Μουζουράκη στην καλοκαιρινή περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία είναι αναμφίβολα μία μοναδική ευκαιρία για τη Μαρία Σακελλάρη να συστηθεί σε ένα ευρύτερο κοινό και να αποκτήσει ακόμα περισσότερους θαυμαστές.

Το «Ώρες Σιωπής» της Μαρίας Σακελλάρη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ