Οι ΜΕΛΙSSES δίνουν ραντεβού με το κοινό στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας – Μαζί τους η Αναστασία

Οι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1.500 live στο ενεργητικό τους αποδεικνύουν ότι το δυνατό χαρακτηριστικό τους παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, όπως το «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» και το «Βικτώρια», αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από τις μοναδικές αυτές βραδιές δεν θα λείπει η νέα μεγάλη επιτυχία «30 – 40 (Oh Yes I Do)», που κυκλοφορεί από την Panik Records και έγινε αμέσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και των ραδιοφώνων.

Διαφήμιση

Το «30 – 40 (Oh Yes I Do)» είναι ένα καλοκαιρινό anthem με δυναμικό ρυθμό, disco επιρροές και την αστείρευτη ενέργειά του αγαπημένου συγκροτήματος, ενώ συνοδεύεται από ένα ευρηματικό music video που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα και σαρώνει στο YouTube.

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.

Με 20 τραγούδια στο Top 10 του Airplay Chart, οκτώ από τα οποία κυριάρχησαν στο No. 1 για περισσότερες από 100 εβδομάδες, με περισσότερα από 100.000.000 streams στο Spotify και 500.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα αποδεικνύει, τόσο τη δυναμική του, όσο και την αγάπη του κόσμου.

Στα χρόνια που δραστηριοποιούνται, οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής.

Μαζί τους η μοναδική Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

H Aναστασία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τις σαρωτικές επιτυχίες της «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς», που κυκλοφορούν από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια streams και views.

Μάλιστα, οι «Αμαρτίες» ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2022 σύμφωνα με την IFPI, ενώ κάθε live εμφάνιση της Αναστασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό γίνεται sold out.

Οι σταθμοί της περιοδείας

Τετάρτη 21 Ιουνίου
Αθήνα, Θέατρο Πέτρας

Τετάρτη 28 Ιουνίου
Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Δευτέρα 7 Αυγούστου
Αρχαία Ολυμπία, Θέατρο Αρχαίας Ολυμπίας (Φλόκα)

Τετάρτη 9 Αυγούστου
Χανιά, Εθνικό Στάδιο Χανίων

Τετάρτη 16 Αυγούστου
Χαλκιδική, Αμφιθέατρο Σίβηρης

Διαφήμιση

Πέμπτη 31 Αυγούστου
Τρίκαλα, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου
Ιωάννινα, Θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου

Εισιτήρια προπωλούνται στο ticketservices.gr.

ΠΗΓΗ