Ένα ξεχωριστό και χιουμοριστικό teaser για τη νέα δισκογραφική δουλειά του VLOSPA με κορυφαίες συμμετοχές.

Με έναν άκρως μοναδικό και ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσε ο VLOSPA την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του «Mektoub 2» αλλά και την ένταξή του στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Γαλλία, ο VLOSPA είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στη χώρα που συνδυάζει άριστα την ελληνόφωνη και τη γαλλόφωνη rap, ένα καλλιτεχνικό στοιχίο που σε συνάθροιση με το απαράμιλλο ταλέντο του τον καθιστούν έναν από τους πιο ανατρεπτικούς και επιδραστικούς ράπερ της χώρας.

Το ταλέντο του δεν περιορίζεται ωστόσο μόνο στο τραγούδι, αφού το συναντάμε κάθε φορά και στις καινοτόμες ιδέες του γύρω από τα project του.

Διαφήμιση

Για του λόγου το αληθές, ο VLOSPA ετοίμασε για το κοινό ένα ξεχωριστό και χιουμοριστικό teaser video για τη νέα δισκογραφική δουλειά του, που έχει κατακλύσει τις τελευταίες ώρες τα social media.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κινηματογραφική δουλειά σε σκηνοθεσία του Φωκίωνα Μπόγρη και με executive producer τον αγαπημένο σε όλους ΛΕΞ.

Στο βίντεο αυτό, παρακολουθούμε μία ψεύτικη εκδοχή του VLOSPA να προσπαθεί να πείσει τον CEO της νέας δισκογραφικής εταιρείας του σχετικά με το project που ετοίμασε, αναλύοντας κάποιες από τις επερχόμενες επιτυχίες του άλμπουμ, που αφορούν συνεργασίες με τους ΛΕΞ, Bloody Hawk και Strat.

Στο τέλος του βίντεο και ενώ όλη η πλοκή έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά τόσο στον επικεφαλής της δισκογραφικής όσο και στο κοινό που το παρακολουθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτή τη συνάντηση, οι πραγματικοί VLOSPA, ΛΕΞ, Bloody Hawk και Strat «εισβάλλουν» αναπάντεχα στο γραφείo σαν «Avengers» και επιβεβαιώνουν πως αυτό που έρχεται σίγουρα δεν το περιμένετε.

Ο ανατρεπτικός VLOSPA έχει αποδείξει πως ξέρει όσο κανένας άλλος να ελίσσεται ηχητικά σε όλα τα είδη, και στο teaser video ο δημοφιλής εκπρόσωπος της εγχώριας rap σκηνής παίζει με εξαιρετικά χιουμοριστικό τρόπο με τις ισορροπίες του τι πρακτικά θα μπορούσε να πρεσβεύει ως καλλιτέχνης.

Καθώς όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε μοναδικά αποτελέσματα, διεγείρει την περιέργειά μας σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτόν από το νέο δισκογραφικό εγχείρημά του, αφήνοντας ένα σασπένς για το τελικό αποτέλεσμα του δίσκου.

Θα μπορούσε ο VLOSPA να έχει ένα mainstream trap τραγούδι με τον Bloody Hawk, ένα summer hit με τον ΛΕΞ και ένα κομμάτι κοινωνικού προβληματισμού με τον Strat;

Ποιος είναι τελικά ο VLOSPA; Τι θα ακούσουμε τελικά από τον VLOSPA στο νέο άλμπουμ του;

Η απάντηση θα δοθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου στο άλμπουμ «Mektoub 2» που έρχεται από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το tracklist του άλμπουμ «Mektoub 2»

1. Intro (ft. OGE)
2. Telegram
3. Goku (ft. OGE)
4. Deal
5. Chop It (ft. V9, Solid)
6. Interlude Mania (ft. Solid)
7. Terata
8. Mesanyxta (ft. LEX, OGE)
9. Energy (ft. Strat, Solid)
10. Logout (ft. Bloody Hawk, OGE)
11. Outro (ft. Solid)
12. Panorama (Bonus Track)



ΠΗΓΗ