Η Daphne Lawrence περιέγραψε ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν της τηλεφώνησε η Άννα Βίσση για να της προτείνει να συνεργαστούν.

Η Daphne Lawrence ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου.

H νεαρή τραγουδοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τους σταθμούς της ζωής της, μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό, που ήταν το τραγούδι και για το follow στο Instagram που της επιφύλασσε μια αναπάντεχη έκπληξη.

Εκτός από τις προσωπικές κυκλοφορίες της, η Daphne Lawrence πρόσφατα γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή της στο τραγούδι «Αίμα» της Άννας Βίσση.

Επίσης έχει συνυπογράψει τραγούδια όπως το «Αμαρτίες» της Αναστασίας και το «Στάχτη» της Άσπας, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία φέτος.

Η Daphne Lawrence περιέγραψε στο «The 2Night Show» ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν της τηλεφώνησε η Άννα Βίσση για να της προτείνει να συνεργαστούν.  Όπως αποκάλυψε, όλα ξεκίνησαν από ένα follow back στο Instagram, όταν η Άννα Βίσση θέλησε να τη γνωρίσει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Της έστειλα να την ευχαριστήσω και μου έστειλε να συνεργαστούμε. Με ρώτησε πρώτα αν γράφω και να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση», είπε για την πρώτη επικοινωνία τους.

«Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο», θυμήθηκε.

Η Daphne Lawrence μίλησε ακόμα για την απογοήτευσή της μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice» το 2015, όπου έφτασε μέχρι τα live shows, τις κρίσεις πανικού, τις σπουδές υποκριτικής και τα μαθήματα φωνητικής.

«Μετά το The Voice με έπιασε κατάθλιψη, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική», εξομολογήθηκε.

«Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα “Θεατρικών Σπουδών” και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω», είπε η Daphne Lawrence.

ΠΗΓΗ