Μία ερωτική ιστορία που δεν παίρνει την αναμενόμενη τροπή παρακολουθούμε στο video clip για το τραγούδι «Αυτό Που Ήθελα» του Θοδωρή Φέρρη.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μας αποκαλύπτει «Αυτό Που Ήθελα» και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία.

Το «Αυτό Που Ήθελα» είναι ένα ατμοσφαιρικό και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι.

Μία ακόμα ερμηνεία ψυχής από τον Θοδωρή Φέρρη, που έχει την υπογραφή του Νίνο Ξυπολιτά στη μουσική και τους στίχους.

Διαφήμιση

Το τραγούδι συνοδεύεται από music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri και μας μεταφέρει μία ερωτική ιστορία που μπορεί να κατέληξε σε γάμο, ο οποίος δεν πήρε την αναμενόμενη τροπή.

Στο video συμμετέχει και ο Νίνο, με τον οποίο ο Θοδωρής Φέρρης διατηρεί μία δυνατή φιλία, αλλά και έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο τραγούδι «Ένας Μεγάλος Έρωτας».

«Αυτό που ήθελα από σένα έρωτά μου, ήταν να ήσουνα για πάντα εδώ κοντά μου / Αυτό που ήθελα από σένα πάνω απ’ όλα, ήταν να ζούσαμε μαζί, μαζί σε όλα»

Το «Αυτό Που Ήθελα» είναι ένα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο άλμπουμ «Άλλη Μια Εμπειρία» του Θοδωρή Φέρρη, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum και έχει γίνει χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις.

Μάλιστα, είναι ένα από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως και ξεχωρίζει, τόσο στις προτιμήσεις του κοινού, όσο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο ανακαινισμένο «Posidonio» μαζί με την Josephine.

ΠΗΓΗ