Μία συναυλία για τα 40 χρόνια του ΟΑΚΑ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ με τον 50 Cent το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Ο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες αυτό το καλοκαίρι εμφανίστηκε σε μεγάλα θέατρα και γήπεδα στην Ελλάδα και στην Κύπρο με την περιοδεία του «Eleftheros Tour» ξεσηκώνοντας το κοινό.

Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, έγραψε ιστορία στα ελληνικά συναυλιακά χρονικά, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό.

Ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ράπερ παγκοσμίως, ολοκληρώνει τη φετινή περιοδεία του στην Αθήνα, επιστρέφοντας στη χώρα μας, με όλο το επιτελείο του και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, μετά από 16 χρόνια για να συναρπάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο ο 50 Cent συμμετείχε μαζί με τον Dr. Dre, τον Eminem, Snoop Dogg, τον Kendrick Lamar και την Mary J. Blige στο Halftime Show του Super Bowl, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και τηλεοπτικά γεγονότα στον κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μεγαλειώδη συναυλία, παραγωγή της Panik Live, powered by Coca-Cola, την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Οpening acts θα είναι η Josephine, ο FY και οι Kings, ενώ ως special guests θα εμφανιστούν ο Light και ο Rack.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Προπώληση εισιτηρίων

Online: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
– Public
– Καταστήματα Wind
– Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
– Yoleni’s Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
– Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)



ΠΗΓΗ