Η Ρένα Μόρφη μας ταξιδεύει στις αναμνήσεις με ένα αγαπημένο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Η νοσταλγική μπαλάντα «Μια Κυριακή του Μάρτη» ξαναζωντανεύει με τη Ρένα Μόρφη.

Στον πανέμορφο μουσικό κόσμο της ελληνικής μουσικής, υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά και αγαπημένα από το κοινό. Ένα από αυτά τα μοναδικά τραγούδια είναι το «Μια Κυριακή του Μάρτη» σε στίχους του Νίκου Γκάτσου και μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Αυτή τη φορά, έχουμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε αυτή την αγαπημένη μπαλάντα μέσα από την ερμηνευτική αίγλη της Ρένας Μόρφη και την ενορχηστρωτική ματιά του ταλαντούχου Μανώλη Φάμελλου.

Διαφήμιση

Η επανεκτέλεση του τραγουδιού περιλαμβάνεται στο άλμπουμ – αφιέρωμα στον αξέχαστο Λουκιανό Κηλαηδόνη με τίτλο «Σ’ Ευχαριστώ Λουκιανέ» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το «Μια Κυριακή του Μάρτη» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1972 με την απαράμιλλη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη στο άλμπουμ «Κόκκινη Κλωστή». Από την πρώτη στιγμή, άγγιξε τις καρδιές του κοινού και απέκτησε έναν ξεχωριστό χώρο στην ελληνική μουσική ιστορία.

Η Ρένα Μόρφη, με την εκπληκτική ερμηνεία της, αποδίδει με πάθος κάθε στίχο του τραγουδιού, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την αξία του.

Η φωνή της πλαισιώνεται με εξαιρετικό τρόπο από την ενορχήστρωση του Μανώλη Φάμελλου, δημιουργώντας ένα μαγικό αποτέλεσμα που συνεπαίρνει τον ακροατή.

Μετά από χρόνια, η μαγεία του τραγουδιού «Μια Κυριακή του Μάρτη» επανέρχεται για να μας καθηλώσει ξανά. Αυτή η εξαιρετική εκτέλεση από τη Ρένα Μόρφη μας ταξιδεύει στις αναμνήσεις, ενώ ταυτόχρονα συστήνει το τραγούδι στους νεότερους ακροατές.

Η συνεχής ζωντάνια και επιρροή του Λουκιανού Κηλαηδόνη είναι μία υπενθύμιση της σπουδαιότητα της κληρονομιάς του μεγάλου δημιουργού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ