Το αγαπημένο τραγούδι επιστρέφει με μία νέα έκδοση με dance διάθεση.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του ενώνει τις δυνάμεις του με το πιο φωτεινό πρόσωπο την ελληνικής pop σκηνής, την Τάμτα.

Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπράττει με το απόλυτο fashion icon την Τάμτα σε μία διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Εκδρομή» που θα ακούσουμε στο repeat.

Η «Εκδρομή» συμπεριλήφθηκε στο περίφημο άλμπουμ «Κρυφό Φιλί» του Μιχάλη Χατζηγιάννη που κυκλοφόρησε το 2002.

Το τραγούδι που στιγμάτισε τα πιο όμορφα χρόνια μας, το τραγούδι που μας έκανε να ερωτευτούμε, να γελάσουμε αλλά και να πονέσουμε, έρχεται νοσταλγικά στους ήχους του σήμερα να μας ταξιδέψει σε ό, τι αγαπήσαμε και αγαπάμε αληθινά.

Αυτή τη φορά με μια πιο dance διάθεση.

Η «Εκδρομή», φέρει την υπογραφή του πολυδιάστατου Μιχάλη Χατζηγιάννη στη μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών Ελεάνα Βραχάλη.

Τη μουσική ενορχήστρωση για τη νέα έκδοση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

«Θα ‘θελα ξανά να με θες / Θα ‘θελα αέρας να γίνεις / Να περνάω τις νύχτες που καις / Το πουκάμισό μου ν’ ανοίγεις», τραγουδούν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Τάμτα.

Η «Εκδρομή» με τις ερμηνείες του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Τάμτα κυκλοφορεί από την Heaven Music αποκλειστικά στο Spotify, ενώ από την Παρασκευή 1 Απριλίου το single θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube.

ΠΗΓΗ