Όλη η Αθήνα ήταν στο «ΝΟΧ».

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε την Καίτη Γαρμπή στο «ΝΟΧ» και… «Όλα αρχίζουν ξανά»

Με μία θεαματική και εντυπωσιακή πρεμιέρα και ένα διήμερο sold out ξεκίνησαν στο κατάμεστο και φιλόξενο «ΝΟΧ» τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή.

Σε μία μαγική ατμόσφαιρα με πολύ παλμό το «NOX» κατάφερε από την πρώτη κιόλας βραδιά λειτουργίας του να γίνει το νούμερο ένα trend της νυχτερινής διασκέδασης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ανεξάντλητη ενέργεια, αγαπημένα τραγούδια, εξαιρετικά ντουέτα, εντυπωσιακά χορευτικά, φαντασμαγορικά σκηνικά, υψηλή αισθητική και αυθεντικό κέφι απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο «NOX» το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή που το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 22:00.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής του, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, έγινε ένα με τον κόσμο, άγγιξε τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χορεύουν με την ψυχή τους.

Για άλλη μία φορά, απέδειξε γιατί δικαίως θεωρείται ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής των τελευταίων ετών.

 

Η Καίτη Γαρμπή, η ντίβα της καρδιάς μας, πάντα διαχρονική, με τεράστιο ρεπερτόριο και αμέτρητες επιτυχίες, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αντώνη Ρέμου και απογείωσε με την μοναδική φωνή της το κοινό του «NOX» σε ένα πρόγραμμα που θα θες να το δεις ξανά και ξανά.

Συμμετέχουν ο DJ Σπύρος Μεταξάς, η Foxy Lee, η Eva Presley, ο Σπύρος Καίσαρης και η Νatasha Kay.

Μαζί τους οι μουσικοί: Θανάσης Βασιλόπουλος (κλαρίνο), Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Γιάννης Θεριανός (βιολί), Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι), Samuel Marlieri (σαξόφωνο), Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα).

Έτσι «Όλα άρχισαν ξανά» όπως παλιά, αποδεικνύοντας από το πρώτο Σαββατοκύριακο ότι το «NOX» είναι ο No. 1 προορισμός της νυχτερινής διασκέδασης.

«Όλα αρχίζουν ξανά» στο «NOX» κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ