Δείτε backstage φωτογραφίες από το video clip για το νέο τραγούδι της Μορφούλας Ιακωβίδου.

Η Μορφούλα, η ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα, μαγεύει με τη νέα της επιτυχία, το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω», που συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και φρέσκο video.

Τόσο το τραγούδι όσο και το music video, το οποίο μπήκε στα top trends του YouTube, κέρδισαν αμέσως την προσοχή του κοινού και τις εντυπώσεις.

Τα γυρίσματα του video για το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» έγιναν σε ένα escape room, με τη σκηνοθεσία του Taso Xiarcho και τη Μορφούλα να αλλάζει τέσσερα looks, το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο και να μαγνητίζει τα βλέμματα με τη σαγηνευτική παρουσία της.

Διαφήμιση

Το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» είναι το πρώτο τραγούδι της Μορφούλας που κυκλοφορεί από τη νέα δισκογραφική της στέγη, την Panik Platinum.

Τη μουσική και τους στίχους του έχει υπογράψει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Πρόκειται για ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι που η Μορφούλα απογειώνει με την ιδιαίτερη φωνή και τα χαρακτηριστικά της γυρίσματα.

Το «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω» οποίο, μάλιστα, είχε αγαπηθεί πολύ πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς η ταλαντούχα τραγουδίστρια το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη στο «Fantasia».

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ