Στις ομορφιές του Αιγαίου μας ταξιδεύει η Έλενα Τσαγκρινού.

Η Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι της και αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός είναι «Μύκονος Και Σαντορίνη».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει τα επιτυχημένα singles της και δίνει τον δικό της ρυθμό με ένα uptempo κομμάτι – ύμνο στην πιο αγαπημένη και ερωτική εποχή του χρόνου,.

Τη μουσική του «Μύκονος Και Σαντορίνη» έχουν γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Κωνσταντίνος Παντζής ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στη Χριστίνα Διαμαντή.

Τα γυρίσματα του video έγιναν στην Σαντορίνη, ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου και κορυφαίο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, με την Έλενα Τσαγκρινού να φέρνει στις οθόνες μας το καλοκαίρι.

Το music video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, μας ταξιδεύει στις ομορφιές του Αιγαίου και το αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι, με την Έλενα Τσαγκρινού να δίνει το μουσικό σύνθημα και να μας ξεναγεί στη Σαντορίνη, έχοντας στην παρέα της την αδερφή της, Βίλλυ και φιλικά τους πρόσωπα.

«Πάμε Μύκονο και Σαντορίνη / Πάμε όπου μας βγει κι ό,τι γίνει / Με τα χέρια ανοιχτά πάμε απ’ όλα μακριά / Η αγκαλιά σου φτερά να μου δίνει / Πάμε Μύκονο και Σαντορίνη / Πάμε όπου μας βγει κι ό,τι γίνει / Σε δρομάκια στενά με πελώρια φτερά / Χωρίς το όνειρο τι θα μας μείνει»

Το «Μύκονος Και Σαντορίνη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ