Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας, η οποία παράλληλα κυριαρχεί για δεύτερη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες πριν, όταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από τις «Αμαρτίες». Το τραγούδι γρήγορα έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 6,5 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχουν γίνει διπλά πλατινένιες.

Ενώ οι «Αμαρτίες» κυριαρχούν στην κορυφή του Airplay Chart, η Αναστασία κυκλοφόρησε την Παρασκευή 3 Ιουνίου το νέο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο».

Νέες είσοδοι

«Για Δυο» – STAN & iLLEOo (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η επιτυχία «Για Δυο» του STAN και του iLLEOo.

Ο STAN ο iLLEOo συνδύασαν αρμονικά urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία και δημιούργησαν τη συνταγή για τη σύνθεση της πιο hot club banger πρότασης, που ακούστηκς δυνατά.

Από την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, το «Για Δυο» μετρά πάνω από 12,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και και 5 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Επίσης, το «Για Δυο» του STAN και του iLLEOo έχει γίνει δύο φορές πλατινένιο σύμφωνα με το επίσημο Digital Singles Chart της IFPI για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ακολουθώντας την ίδια συνταγή, ο STAN συνεργάστηκε με τον Light στο νέο single «Αλήτισσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη ξεχωρίζει.

«Αγοράκι Μου» – Ήβη Αδάμου (No. 23)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Αγοράκι Μου» της Ήβη Αδάμου, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Το «Αγοράκι Μου» είναι ένα up-tempo και δυναμικό τραγούδι που απογειώνεται από τη μοναδική φωνή και εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ήβης Αδάμου.

Το «Αγοράκι Μου» διαδέχεται για την Ήβη Αδάμου τη συνεργασία της με τους Stavento στο hit single «Για Σένα», το οποίο έχει συγκεντρώσει τον ασύλληπτο αριθμό των 35 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube από την κυκλοφορία του, τον Ιούνιο του 2021, μέχρι σήμερα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ