Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το «Γεννημένη» του Γιώργου Σαμπάνη συμπληρώνει πέντε εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Ταυτόχρονα κυριαρχεί για πέμπτη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Γεννημένη» είναι ένα pop-rock τραγούδι με υψηλή ενέργεια και κολλητική μελωδία, ένας feel-good ύμνος από αυτούς που ο Γιώργος Σαμπάνης φτιάχνει κάθε τόσο με πολύ πάθος για να πλημμυρίζει με συναίσθημα τα καλοκαίρια μας.

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνη ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Γεννημένη» είναι το δεύτερο συνεχόμενο και το πέμπτο από τα τελευταία έξι τραγούδια του Γιώργου Σαμπάνη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Στην κορυφή βρέθηκαν προηγουμένως οι επιτυχίες «Άγρια Θάλασσα» (6 εβδομάδες στο No. 1), «Αυτό Που Αγαπάς» με τον Πάνο Κατσιμίχα (2 εβδομάδες στο No. 1) και «Τίποτα» (8 εβδομάδες στο No. 1) και «Άσε Με Να Σε Προσέχω» 8 εβδομάδες στο No. 1).

Νέες είσοδοι

«Πώς Την Έχεις Δει» – Γιάννης Πλούταρχος (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το πρόσφατο τραγούδι «Πώς Την Έχεις Δει» του Γιάννη Πλούταρχου.

Στην πρώτη κυκλοφορία του για τη φετινή χρονιά, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο και για ακόμα μία φορά, βάζει ψυχή και συναίσθημα σε κάθε λέξη.

Τη μουσική του «Πώς Την Έχει Δει» υπογράφει ο Γιώργος Κακοσαίος ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.

Το «Πώς Την Έχει Δει» είναι το επόμενο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου που κάνει είσοδο  στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά το ντουέτο του με την Καίτη Γαρμπή σε μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Τρυφερότητα».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ