Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες πριν, όταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από τις «Αμαρτίες».

Το τραγούδι γρήγορα έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα σχεδόν 23 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πάνω από 7,6 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχουν γίνει διπλά πλατινένιες.

Ενώ οι «Αμαρτίες» κυριαρχούν στην κορυφή του Airplay Chart, η Αναστασία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου το νέο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο παραμένει ακόμη στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και διαθέτει ήδη πάνω από 5,1 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

«Τώρα Τώρα (Boro Boro)» – Γιώργος Μαζωνάκης & Arash (No. 13)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει δυναμική είσοδο το νέο single «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» του Γιώργου Μαζωνάκη σε συνεργασία με τον Arash.

Το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» είναι ένα rap τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, σε παραγωγή του παραγωγού – φαινόμενο Dj Topic.

Πρόκειται για μία διασκευή του επιτυχημένου single «Boro Boro» με το οποίο ο Ιρανός – Σουηδός τραγουδιστής Arash έκανε το ντεμπούτο του στη δισκογραφία το 2004, γνωρίζοντας τεράστια ραδιοφωνική και εμπορική επιτυχία σε πολλές χώρες.

Πριν συμπληρωθεί ένας μήνας από την κυκλοφορία του, το «Τώρα Τώρα (Boro Boro)» έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,2 εκατομμύρια προβολές στο Spotify.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ