Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Τίποτα Εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο παράλληλα κυριαρχεί για δεύτερη εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart.

Το ακριβώς προηγούμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, η συνεργασία του με τον Rack στο «Τελικά», το οποίο παρέμεινε στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

«Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» – Γιώργος Μαζωνάκης (No. 19)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του τη διαχρονική επιτυχία «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» στην επερχόμενη εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία.

Το «Πάρ’ Τα Όλα Δικά Σου» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008 στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική του τραγουδιού.

Στην κατάταξη βρίσκεται επίσης το τραγούδι «Αν Μ’ Ακούς» του Γιώργου Μαζωνάκη, το οποίο έχει κυριαρχήσει για μία εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart.

«Για Σένα» – Stavento & Ήβη Αδάμου (No. 18)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει η επιτυχία «Για Σένα» των Stavento και της Ήβη Αδάμου.

Τη μουσική και τους στίχους του «Για Σένα» υπογράφει με το χαρακτηριστικό ύφος του ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Το «Για Σένα» έχει συγκεντρώσει τον ασύλληπτο αριθμό των 31,6 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube από την κυκλοφορία του, τον Ιούνιο του 2021, μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του ίδιου διαστήματος συγκέντρωσε πάνω από 4,2 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ