Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Τίποτα Εσύ» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο παράλληλα κυριαρχεί για τρίτη εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο – πρόταση, που συνδυάζει τον αγαπημένο λαϊκό ήχο με τη μοντέρνα ενορχήστρωση και παραγωγή.

Το «Τίποτα Εσύ» είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που κατακτά την κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart.

Το ακριβώς προηγούμενο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, η συνεργασία του με τον Rack στο «Τελικά», το οποίο παρέμεινε στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για 9 συνεχόμενες εβδομάδες και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

«Πάλι Γύρισα» – Νίκος Οικονομόπουλος (No. 17)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Πάλι Γύρισα» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το «Πάλι Γύρισα» είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Από Έρωτα…», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Το «Από Έρωτα…» παράμεινε έξι εβδομάδες συνολικά στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το «Πάλι Γύρισα» είναι ένα τραγούδι στα μέτρα του Νίκου Οικονομόπουλου, ένα τραγούδι που αναμφίβολα θα ακολουθήσει τα βήματα των επιτυχημένων κυκλοφοριών του και θα αφήσει το δικό του χαρακτηριστικό αποτύπωμα στις προτιμήσεις του κοινού.

«Όλα Για Σένα» – Αντώνης Ρέμος (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Όλα Για Σένα».

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ντύνει με την υπέροχη και αγαπημένη φωνή του μια μοναδική μπαλάντα, μία εκπληκτική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή, του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα και βαθιά αληθινούς στίχους του σημαντικότερου στιχουργού της γενιάς του, του Νίκου Μωραΐτη.

Το «Όλα Για Σένα» διαδέχεται για τον Αντώνη Ρέμο την καλοκαιρινή επιτυχία «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά», που έχει συγκεντρώσει 4,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και παρέμεινε επί σειρά μηνών στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ