Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η μεγάλη επιτυχία «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας, η οποία παράλληλα κυριαρχεί για τρίτη εβδομάδα και στο Νο. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες πριν, όταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα μικρό απόσπασμα από τις «Αμαρτίες».

Το τραγούδι γρήγορα έβαλε «φωτιά» στη δημοφιλή πλατφόρμα και κυκλοφόρησε επίσημα λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι «Αμαρτίες» έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 21,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 7 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ έχουν γίνει διπλά πλατινένιες.

Ενώ οι «Αμαρτίες» κυριαρχούν στην κορυφή του Airplay Chart, η Αναστασία κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου το νέο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση των trends στο YouTube και διαθέτει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

«Γεννημένη» – Γιώργος Σαμπάνης (No. 16)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει εντυπωσιακή είσοδο το νέο τραγούδι «Γεννημένη» του Γιώργου Σαμπάνη σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει με το «Γεννημένη» ένα pop-rock τραγούδι με υψηλή ενέργεια και κολλητική μελωδία, που θα γίνει ο απόλυτος feel-good ύμνος του καλοκαιριού.

Το «Γεννημένη» διαδέχεται για τον Γιώργο Σαμπάνη τη μεγάλη επιτυχία «Άσε Με Να Σε Προσέχω», που κυριάρχησε για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart και εξακολουθεί να διατηρείται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Το music video του «Γεννημένη» θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

«El Telephone» – Ελένη Φουρέιρα (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το single «El Telephone» της Ελένη Φουρέιρα από το νέο άλμπουμ της «Poli_Ploki».

Η Ελένη Φουρέιρα μας χαρίζει το πιο δυναμικό anthem του φετινού καλοκαιριού με το «El Telephone».

Το «El Telephone» συνδυάζει δυναμικά pop και ethnic στοιχεία, σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα καταλαμβάνει μία θέση και στο Διεθνές Airplay Chart, με τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του διεθνούς ρεπερτορίου στην Ελλάδα, όπου η συμμετοχή της στο remix του τραγουδιού «Fotia» της Evangelia βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στο No. 2.

«Αίμα» – Άννα Βίσση ft. Daphne Lawrence (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι «Αίμα» της Άννας Βίσση με τη συμμετοχή της Daphne Lawrence.

Δυναμικό, εθιστικό και γεμάτο πάθος, το «Αίμα» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική και τους στίχους.

Στο single συμμετέχει η ταλαντούχα Daphne Lawrence, τραγουδώντας ένα κομμάτι στίχων που έγραψε η ίδια.

Το «Αίμα» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο των θαυμαστών της Άννας Βίσση όσο και γενικότερα του κόσμου του διαδικτύου. Από την κυκλοφορία του στις 30 Μαΐου, το «Αίμα» παραμένει στο Top 5 των τάσεων στο ελληνικό YouTube και μετρά ήδη πάνω από 1,1 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ