Η Άσπα ενδυναμώνει τις σύγχρονες γυναίκες με το νέο τραγούδι της «Μόνη Μου».

Η εντυπωσιακή Άσπα, το πιο hot ανερχόμενο όνομα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, κυκλοφορεί μία νέα μεγάλη επιτυχία.

Μετά τις πολυπλατινένιες top trending επιτυχίες της «Στάχτη», «Oh No» και «Έλα» καθώς και το τελευταίο της single «Παλιές Φωτογραφίες» που ξεχώρισε χάρη στο μοναδικό λαϊκό ηχόχρωμά του, η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει με το «Μόνη Μου».

Το «Μόνη Μου» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που αναφέρεται στον δυναμισμό της κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Διαφήμιση

Δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ακτινοβολεί και η ίδια η Άσπα μέσα από το άκρως καλοκαιρινό video clip του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Τους στίχους και τη μουσική του «Μόνη Μου» υπογράφει ο Δημήτρης Καραδήμος, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Νίκος Χωρίτος.

Με αφορμή την κυκλοφορία του single, η Άσπα φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στο εξώφυλλο της editorial λίστας «Λαϊκά Του Σήμερα» του Spotify.

Η Άσπα καταφέρνει να συνδυάσει τη μοναδική φωνή της με την εκρηκτική παρουσία της, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό που απογειώνει το «Μόνη Μου».

Καθώς η Άσπα συνεχίζει να εξελίσσεται και να διαμορφώνει τον ήχο της, το «Μόνη Μου» επιβεβαιώνει το ταλέντο της και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα ενθάρρυνσης και ανεξαρτησίας σε όλες τις γυναίκες.

Το «Μόνη Μου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε τους στίχους του «Μόνη Μου» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ