Η Ανδριάνα Μπάμπαλη φέρνει τη μαγεία των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Με το τραγούδι «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο» σφράγισε μουσικά η Ανδριάνα Μπάμπαλη το φινάλε του πρώτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών» του Alpha.

Το «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο» είναι ένα μουσικό ταξίδι στη χαρά, με την ξεχωριστή και αγαπημένη χροιά της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον πολυγραφότατο Νίκο Τερζή ενώ τους στίχους υπογράφει ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης.

Διαφήμιση

Το «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο» συνοδεύει μουσικά την παραμονή του γάμου του Ντίνου (Αργύρης Πανταζάρας) και της Μιράντας (Ευαγγελία Συριοπούλου) και, συγκεκριμένα, ντύνει την έκπληξη που τους έκαναν οι φίλοι τους για να γιορτάσουν το επερχόμενο ευτυχές γεγονός.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, με την εξαιρετική ερμηνεία της, αναδεικνύει τη ζωντάνια του τραγουδιού και αγγίζει τις καρδιές των ακροατών.

Η μελωδικότητα του «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο» ενισχύεται από την εκλεπτυσμένη χρήση μουσικών οργάνων, όπως το φλάουτο, οι κιθάρες, το μαντολίνο, το μπουζούκι και το κοντραμπάσο.

Οι αρμονικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ αυτών των οργάνων προσθέτουν μία αίσθηση γλυκύτητας και ευωδίας στο τραγούδι.

Η συνεργασία αυτών των μουσικών στοιχείων δημιουργεί ένα ισορροπημένο και προσεγμένο ηχητικό τοπίο, που αποπνέει μία μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ η αρμονία που δημιουργείται μεταξύ των μουσικών οργάνων αναδεικνύει την ερμηνεία της Ανδριάνας Μπάμπαλη και επιτρέπει στους στίχους να ζωντανέψουν.

Το «Να ‘Χα Δυο Μέτρα Σύννεφο», όπως και όλα τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Ο Παράδεισος Των Κυριών», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ